OFERTA BIROU TRADUCERI LEGALIZATE/ AUTORIZATE PITEȘTI


Vă stăm la dispoziție cu informații necesare despre traduceri și oferte personalizate. Pentru parteneriate si colaborari ne puteți contacta oricând, folosind următoarele date de contact:

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, biroul nostru de traduceri autorizate vă pune la dispoziție cele mai calitative servicii de traduceri, legalizare,apostilare sau interpretariat.


Ce oferim concret?


• Traduceri pentru orice tip de document
• Legalizarea documentelor
• Interpretariat pentru limba Engleză, Franceză, Turcă, Spaniola si Italiana
• Traducere de pagini web
• Livrarea prin poștă a documentelor


Echipa noastră se angajează în promisiunea de reuni calitatea garantată și termene de livrare respectate, cu raportul perfect între serviciile prestate de noi și costul dumneavoastră.
Biroul nostru este reprezentat de traducători cu experiență, oameni talentați și exigenți care pot furniza traduceri pentru orice limbă dorită.
Atenția la detalii și flexibilitatea în fața solicitărilor venite din partea clienților sunt prioritățile echipei noastre formată pe criterii de calitate și promptitudine.De asemenea, luăm foarte în serios tot ceea ce ține confidențialitatea clienților noștri și garantăm că nu există externalizarea datelor personale.
Cel mai bun indicator al profesionalismului care ne caracterizează este întotdeauna fidelitatea clienților noștri, și deși activitatea noastră este mereu în creștere, apreciem parteneriatele de durată și le mulțumim clienților care ne urmează de la începuturile noastre.
Traduceri autorizate Adad
Buna ziua, Cu ce va pot ajuta?